Bøckmann Glassindustri as slår dørene opp i Oslo

Bøckmann Glassindustri as slår dørene opp i Oslo

Bøckmann Glassindustri as lanserer ny Oslo-avdeling på Østre Aker vei 243 i Oslo. Åpning finner sted mandag d. 01.02.2021, men på grunn av nåværende Covid-19 situasjon vil det ikke være åpningsfest, denne må vi ha til gode til senere når det er forsvarlig. Avdelingen åpner som planlagt og har smitteverns tiltak på plass til åpningen.

Dagene opp til åpning er det travelhet med å transformere disse ny rehabiliterte lokalene, til å bli et fint lager for kundene våre.

 Siden oppstarten i mars 2020 har Bøckmann Glassindustri as levert over forventningene, trosset Covid-19 krisen og kan se tilbake på et flott resultat i 2020 som da gir grunnlag og soliditet for å fortsette veksten.

Avdelingen i Oslo skal i første omgang fungere som en «hub», med lager for Oslo kundene, slik at vi er tett på kundene, de kan hente glass når de trenger det og vi kan yte den beste service for dem. Det vil være leveranser til avdelingen fra fabrikken 4 dager i uken. Det vil bli tilbudt en løsning om egent lager plass for kundene, både for produkter kjøpt hos Bøckmann Glassindustri as og fra andre leverandører, slik at kunden kan hente alt på en plass, og herved spare tid og penger.

Til å lede avdelingen i Oslo, har vi forfremmet vår egen Erik Røed fra Fredrikstad, som da fremover vil være på plass i avdelingen sammen med erfarne Tien Pham Ngoc på lageret.

 Vi gleder oss veldig til å komme i gang, og vi gleder oss til å kunne leverer en enda bedre total pakke til kundene med lagerløsning i Oslo.

I tillegg til åpning av nytt lager, så har vi bestilt ny topp moderne lastebil fra Scania, G 500 med kran fra MHF Norge. Den nye lastebil har et større lasteplan og økt lastekapasitet på 6 tonn. I tillegg til dette så økes kranens rekkevidde med 50% og løftekapasitet med 30%. Kran og lastebil leveres med nyeste gyro selvstabiliserende teknologi som eneste i Norge, dette gjør oppstilling mye raskere enn ved tradisjonell teknologi.

Bøckmann Glassindustri as er en total leverandør på enkeltglass, herdet glass, herdet og laminert glass, speil, isolerglass, beslag, glassrekkverk og polykarbonat. Primær kunder er glassmestre, fasadeentreprenører, interiør og innrednings kunder.

Bøckmann Glassindustri as

Østre Aker vei 243, 0976 Oslo

Åpningstider man-fredag 6.30-15.00

 Kontakt:

Erik Røed

+47 952 96 344

Erik.roed@vgi.no